Erogene zone Mannen Passion Control Panel

Erogeneuze zones Mannen: Passie Configuratiescherm

De erogene zones van een man zijn de geheime knoppen op zijn lichaam, een soort bedieningspaneel, wanneer je op sommige drukt, kun je niet alleen partnerplezier geven, maar ook om het resultaat te bereiken dat je nodig hebt.

“Intieme toelage” van Ekaterina Lyubimova, Coach “Training Center Sex. RF, u kunt instructies overwegen voor gebruik voor diegenen die hun erotische horizon willen uitbreiden en mannelijke verbeeldingskracht raken. Laat de instructies van de oude Romeinen en laten we beginnen, zoals ze worden genoemd, met “AB OVO”. Vrouw.RU: Deze uitdrukking wordt van Latijn vertaald als “uit het ei”), maar we zullen niet alleen geïnteresseerd zijn in dit gebied.

De eerste en tweede zone – Dit zijn inguinale gebieden die zich dichter bij de buik van een man bevinden.
Derde zone Meestal slaapt diepe slaap, als partners bijna nooit aandacht te besteden aan seksuele stimulatie. Dit is de plaats waar een lid groeit uit, of een aansluitpunt van een lid met een menselijk lichaam.

Vierde en vijfde zone vindt u aan de zijkanten van de penis, dichter bij de grond. Vouw je vingers met een ring en zet het op de ring op de oren lid van de partner, knijp het dan uit aan de zijkanten. Dus u de kleppen die verantwoordelijk is voor de instroom en uitstroom van bloed zal blokkeren. Bloed, dankzij welke een lid al was gestegen, zou nergens heen, en een lid zal in een toestand van erectie voor enige tijd blijven. Op hetzelfde moment kan de ejaculatie niet voorkomen – dus de man verandert in een natuurlijke sex machine. Gewoon niet te lang draaien: het is genoeg om de kleppen met 5-6 seconden, en nog een keer na 15-20 seconden vast. En uw geslachtsgemeenschap zal duren.
Trouwens, het is op de vierde en vijfde erogene zones die de erectie-ring gedragen is, waar sommige mannen vreselijk bang voor zijn.

Zes erogene zone Je hebt waarschijnlijk meer dan eens opgemerkt. Als je naar de opgerichte penis van het hoofdstel kijkt, kun je zien hoe zwelling en voelen hoe de urethra op dit moment de seminale vloeistof rolt. En er is een dikke krans naast hem, langs de hele lengte van het lid. Dit is de zesde erogene zone.

Zevende en achtste erogene zones gelegen op de testikels aan de zijkanten. Maar veel gevoeliger – Negende en tiende zones, die op de achterkant van het scrotum zijn. Als je het scrotum enigszins opheft en het van onderaf bekijkt, zie je deze erogene zones.

Soms reageert het mannetje op de stimulatie van het scrotum: “Oh, niet! Ik ben Schoekto!”, Of” Ik ben onaangenaam “, of” ik ben koud, en over het algemeen voel ik niets “. Dat betekent maar een ding – dat de erogene zones van je partner slaapt in dit gebied, en je hebt de mogelijkheid om te ontwaken.

Direct achter de negende en tiende zones nog dichter bij de anus bevinden Elfde en twaalfde: Op de achterkant van het scrotum geconcentreerd een groot aantal erogene zones.

Daar, maar nog dichter bij de anus is Dertiende erogene zone, die is gelegen direct onder de testikels – dit is de basis van het lid. Als u uw vingers op de dertiende zone raakt, zal je het gevoel dat je in de basis van het lid zal rusten, alsof het ontkiemen van daaruit. Als u de dertiende zone, zelfs wanneer een lid van een man die leugens een massage geeft (of de moeite waard, maar u wilt de erectie te versterken), dan is daarop van invloed zijn wrijven cirkelvormige bewegingen, zult u een constante erectie.

walkablehamilton.org/cannon

veertiende zone Call “Wonderen”. Het tussen de testikels – het is als een strook daartussen, vergelijkbaar met de Sovkik. Stimulatie van deze zone geeft een man zeer sterke sensaties, zij is verantwoordelijk voor de productie van zaad, dat wil zeggen, de massage van dit gebied draagt ​​bij aan het oplossen van problemen van de reproductieve de natuur: als gevolg, met regelmatige Massing en stimulering van dit sperma coxy van je partner zal meer roerende en levendiger.

Vijftiende Heren Erogenic Zone, of de zogenaamde “a” is een strategisch belangrijk punt. Als je kijkt naar een lid kunt u de plaats waar het geleidelijk beweegt zich in de testikels te zien. Dit koppelpunt wordt het punt “A”. Zij is verantwoordelijk voor de duur van de erectie. Als u de extreme vlees omhoog te trekken met de hand (de testikels ook opstaan) en start de taal om de vijftiende zone te stimuleren, zal de man beginnen met zeer interessante sensaties te ervaren, dus na vijf minuten is het dicht zijn om een ​​orgasme.

Zestiende erogene zone – Het is direct extreem vlees op een lid, een “kap”, die het hoofd van een lid verbergt, zeer gevoelig.

Als op het opgerichte seks Dick het extreme vlees naar het einde strekt, dan zul je zien Zeventiende erogene zone – De zogenaamde “pretrale van plezier”, waar het extreme vlees naar een lid zal groeien. De zeventiende zone passeert door de omtrek van de penis en ziet eruit als een strook van een zeer zachte huid. Dit is ook een zeer gevoelige plaats.

Als je snel een man naar een orgasme wilt brengen, kun je het gemakkelijk doen, het stimuleren van de zeventiende zone met behulp van smeermiddel. Moving Extreme Flees-up-down, u geopend en sluit deze zone vervolgens. Vergelijkbare stimulatie genereert zeer aangename sensaties in een man. Trek gewoon niet het extreme vlees naar beneden met de kracht en trek het sneak. Houd er rekening mee dat de zeventiende zone alleen bij mannen kan zijn met een onbesneden lid.

Achttiende en negentiende zones – Het is de zijkant van het lid dichter bij het hoofd. Deze zones zijn meestal niet gevoelig bij mannen.

Twintigste erogene zone – Dit is een abus van een man. 72 duizend nerveuze uiteinden bevinden zich rond de anus (ongeveer hetzelfde als in de buurt van de clitoris). Dat is de reden waarom de stimulatie van anus voor mannen zo aangenaam is. Maar hoewel de twintigste zone actief heeft, geen slapen, laat dan niet elke man aan haar. Als je partner je niet in de anus toestaat, kun je deze zone en van buitenaf stimuleren, gewoon met een vinger die het gebied rond het anale gat masseert en daardoor een man naar een sterk orgasme brengen. Enkele opmerking: je moet voorzichtig zijn omdat sommige mannen kunnen weerstaan ​​en zelfs ruk.

Twintig eerste erogene zone wordt anders genoemd: “Herenpunt G”, “Project prostaat”, “Punt per miljoen dollar”, “Bron van oneindig plezier”. Deze zone is nog steeds oud verklaard verantwoordelijk voor de potentie van mannen.

Waarom heet het “Punt per miljoen dollar”? Er is een legende die Amerikanen China bezoeken om de oude Chinese erotische technieken te bestuderen, ontdekt dat er een geheime techniek is die Chinese leraren hun discipelen overbrengen voor een zeer hoge prijs – honderdduizend Chinese Yuan. De Amerikanen hebben deze geheime techniek van stimulering van de achtentwintigste erogene zone bestudeerd en het “punt met miljoen dollar” genoemd.

“Punt per miljoen dollar” is slechts een straal van zenuwuiteinden. De Chinezen noemen deze zone “Juan”. Stimuleer de eenentwintigste zone alleen wanneer het lid zich in staande positie bevindt en slechts 20-30 seconden vóór orgasme en tijdens het orgasme. Hoe het te vinden? Mentaal verdelen de afstand tussen de anus en de prostaat in de helft – zodat je een punt op het perineum, die eenentwintigste zone krijgt (deze plek wordt ook wel “prosak”). In de regel, mannen in deze zone niet haar te laten groeien, is het glad en geopend. Wanneer een man wordt opgewekt, wordt deze zone steeds meer en meer met ieder moment. Indien tijdens de ejaculatie ritmisch beginnen comprimeren deze zone van twee kanten aan de tact van rimpels, dan kunt u het gevoel dat een orgasme in een man intensiveert.

Leave a Comment

Your email address will not be published.